21 Jornada XULA

Presentació

Benvolguts xul@s,

Enguany estem organitzant una nova edició de la jornada anual de la XULA.

Aquest any, de forma excepcional, serà a la primavera enlloc de la tardor com sol ser habitual, ja que la farem coincidir amb el XXXI Congreso Nacional de la Sociedad Española de Arteriosclerosis. Estem convençuts que la sinèrgia d’aquests dos events aportarà un alt nivell científic per tots els assistents ja que tenim un objectiu comú centrat en l’arteriosclerosi i el risc cardiovascular.

La nostra jornada girarà al voltant del maneig clínic i terapèutic de les hipertrigliceridèmies i de l’esteatosi hepàtica no alcohòlica, l’acompliment terapèutic en el marc de les dislipèmies en un moment on estan entrant en joc nous fàrmacs. També us farem partícips de la discussió de diversos cassos clínics , i per finalitzar un clàssic, l’Update en arteriosclerosi que cada any ens proporciona la síntesi de tot allò nou que ha succeït en aquest camp i que no ens podem permetre no saber.

Així mateix ens complau poder-ho celebrar a Girona i us volem convidar a que aprofiteu les hores lliures per perdre-us pels carrerons estrets del barri vell i fruir d’un merescut descans a la nostra estimada ciutat.

JUNTA DE LA XULA